RockStation

Nagaarum - Promódal, videóklip plusz lemezszerződés

2017. március 21. - sunthatneversets

sarjado_video_shot_rockstation.jpg

Nagaarumnak sűrűn indult az év. Januárban letölthetővé vált az Astruval közös split a honlapján, majd ez az anyag az NGC Prod által kazettaként meg is jelent február közepén. Közben a tavaly októberben elkészült 14-ik teljes Nagaarum lemez, a Homo Maleficus kiadókeresés közben téli álomba merült, hogy végül is e hónap 19-én legyen bejelentve a lemezszerződés a Satanath csoporttal.

A társkiadó GrimmDistribution és az NGC Prod közösen gondozza a kiadást, a megjelenés május 3-ára lett kitűzve. Az 500 darabra limitált CD 8 oldalas bookletet kapott, már előrendelhető az NGC Prod oldalról, vagy Nagaarumtól. A borítón a 2010-es vörösiszap katasztrófa kolontári helyszínén készült fotók lesznek láthatók.

Egy dal ízelítőként felkerült a Satanath YouTube csatornájára.

 

Az groteszk dolgok kedvelőinek pedig az elmúlt egy hónapban aprólékos munkával leforgatott, több mint 10 perces videoklippel állt elő a különc szerző. A project YouTube csatornáján tekinthető meg. A dal az "...a mizantrópia és elidegenedés újabb értelmezései..." címet kapott spliten hallható, és szintén az NGC prodtól rendelhető kazettán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr912357417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum