RockStation

Chester Bennington szerint az új album egy érdekes poplemez lesz

2017. március 22. - theshattered

linkin_park_2014_1.jpgMájus 19-én jelenik meg a június 27-én a Volt Fesztiválon is fellépő Linkin Park legújabb lemeze, a One More Light, melyről az eddig megmutatott két előzetes dal, a Heavy és a Battle Symphony, hogy finoman fogalmazzunk, sem lett egy kimondott rockdal. Ez persze előrevetíti azt is, hogy a lemez maga is ilyen langyos poplemezke lesz, de nézzük, hogyan is vélekedik erről a banda énekese, Chester Bennington.

"Mike letesztelt engem, hogy 'Hé, mi lenne, ha azt mondanám, hogy csináljunk közös dalt Katy Perryvel, vagy Kelly Clarksonnal?' én meg azt mondam, hogy 'A pokolba is, csináljuk! Nagyon szeretem a popzenét.' Ekkor igazából csak kipróbálta, hogy hajlandó lennék-e rá, vagy hányhatnékom lenne-e az ötlettől, de nyitott voltam rá. Igazából mindenre nyitott vagyok." - nyilatkozta a dalnok a RockSoundnak.

Az friss anyag sokak által szokatlannak tartott új irányáról: "Ha jók a dalok, más nem számít. Úgy érezzük, mi mindent megtettünk kreatív szempontból. Ha egy rakat rossz popdalt írtunk volna, valószínűleg rossz lett volna az irány, de ugyanaz lett volna egy rakat rossz metaldalnál is. Nem számít, hogy milyen stílusban alkotunk, amíg az tiszta szándékkal készül, benne van a szívünk-lelkünk. Így szembe tudunk majd nézni minden váddal a jövőben. Tisztában vagyunk vele, hogy sokkolni fogjuk vele az embereket, elsőre majdnem mindenkit. Már azt is hallottuk, hogy 'Mi a franc ez? Ki ez?' és tudjuk, hogy sokan azt fogják mondani, hogy 'Mi a franc történt a zenekarommal?'"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9112361577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LP Soldier · http://linkinparkhun.blog.hu/ 2017.03.23. 18:37:29

Június 27-én lép fel a Linkin Park a VOLT-on, nem 26-án.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum