RockStation

Így vélekedik Corey Taylor a Kornnal való első találkozásról, Ray Luzier pedig a zenekar stílusáról

2017. március 22. - theshattered

korn_2016.jpgMár kevesebb, mint két hét és Bécsbe is elér a Korn / Hellyeah / Heaven Shall Burn turné. A három banda közül a Kornnal való első találkozásról kérdezte a Loudwire Corey Taylort, aki emellett a bakersfieldiekkel való barátságáról is beszélt picit. Ráadásként pedig megérkezett egy belső válasz Jonathan Davis "a Korn sosem volt metal" kijelentésére, méghozzá a dobosuktól Ray Luziertől. A videónál az angolosok megint előnyben vannak.


Itt pedig álljanak Ray szavai a Korn stílusáról:

"Én nem is tudom, mi lehet. Akárki ki tud találni egy stílust. Nem tudom, mint azok az emos bandák, nem is értem őket. Számomra a Korn az Korn. A saját zenénket toljuk. Nekem egyszerre hard rock, metal, hip-hop, funk, ezeknek a keverére, nem csak agresszív metal zene. Nem mondanám metalnak, de a hard rockba sem fér bele. Ez Korn. Egy életstílus. (nevet)"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6012359843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum