RockStation

Svéd death metal supergroup - The Lurking Fear

2017. március 22. - csubeszshuriken

thelurkingfearband2017_638.jpg"Mi egy death metal csapat vagyunk. Nem azok közül az átlagos bandák közül, akik most újra előszedték a régi sulis death metalt, mert az jól áll. Mi a szívünkből játsszuk ezt a zenét az érzéseinktől befolyásolva és a középpontban az ebből fakadó alkotói látomások állnak. Nekünk ez a zene az, amitől élünk és lélegzünk. Mindig és mindenkor." Ezzel a bejegyzéssel jelentkezett be az új svéd banda, melynek tagjai sokat próbált zenészek, akiket egy vagy több bandából már simán ismerhetünk.

Ugyanis a The Lurking Fear névvel illetett zenekar énekesi posztját Tomas Lindberg viszi, aki ugye az At The Gates énekese is. Mellette azonban szintén ebből a bandából Adrian Erlandsson dobos is erősíti a csapatot, aki a The Haunted tagja is. De itt van Andreas Axelsson basszusgitáron, aki a Disfear és az Edge Of Sanity tagja is. Illetve a két gitáros Jonas Stålhammar (The Crown) és Fredrik Wallenberg a Skitsystem tagja. Ők alkotják tehát azt az új csapatot, akik első lemezüket valamikor az év végén jelentetik meg a Century Media kiadónál és akik az olyan bandák által kikövezett régi vonalat kívánják követni, mint az Autopsy, Slaughter, Bathory, Repulsion, Death, Master és a Dead Strike.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9312360765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum