RockStation

Akkor most kiderült az új Marilyn Manson album megjelenési ideje?

2017. március 23. - theshattered

bpark.jpgAzt feltehetőleg minden olvasó és Marilyn Manson rajongó tudja, hogy az egykori Antikrisztus eredetileg Valentin-napra hirdette meg a legújabb nagylemezét, a Say10-t. Na, ez a megjelenés úgy, ahogy van el is maradt, de a hősünk még csak egy hangot, egy dalszeletet, egy kottamaradványt sem mutatott meg az új anyagból. Hogy mi lehetett a nagy csend oka, természetesen nem tudni, de most valami sokat, de legalábbis nem keveset sejttető került ki a nyáron (július 20-án) a Budapest Parkba is ellátogató Manson Úr Instagramjára.

6:19. The time has come.

Marilyn Manson (@marilynmanson) által megosztott bejegyzés,

És hogy mi ez a 6:19? A legegyértelműbb válasz a június 19. lenne, de ha elvileg már februárra ígérte az anyagot, miért várna addig? Szóval a Loudwire ráérő szerkesztői egy kicsit jobban utánanéztek ennek a számkombinációnak, lévén, hogy a jó Marilyn Manson előszeretettel él bibliai és egyéb utalásokkal. Lássuk csak!

Egy elmélet szerint a 6:19 egy utalás az If I Was Your Vampire szövegére (6:19 and I know I’m ready / Drive me off the mountain / You’ll burn, I’ll eat your ashes / The impossible wheels seducing / Our corpse.), azaz a dalszöveg alapján csak jelzi az öreg, hogy most már bizony kész az új album.

Itt kerül képbe aztán a Biblia, ahol a Loudwire-ös kollégák kicsit utánakutattak a dolgoknak a nevezetes könyvben. Esdrás könyvében a 6. fejezet 19. verse a következőt mondja: “És megtarták a rabságból visszajöttek a páskhát az első hó tizennegyedik napján;”, ami egy január 14-i megjelenésre utalna, de addig meg minek halasztanák? Főleg, hogy már Manson fénye sem olyan, mint annak idején, nem tudná addig fenntartani a hypeot.

A következő utalás Jónás könyvének 6:19-e lehet, ami a következő: "Mikor azért huszonöt, vagy harmincz (angolul: five and twenty or thirty) futamatnyira beevezének, megláták Jézust, a mint jár vala a tengeren és a hajóhoz közeledik vala: és megrémülének." - Május 20? Május 30?

Akármi is legyen, reméljük, hamarosan eljön a nagy nap, még a koncert előtt. Sztéjtúnd!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8512363937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum