RockStation

...aztán egyszer még az Obituary is nagyobbat robbantott, mint tervezték

2017. március 27. - theshattered

obituary_2017.jpgMost kivételesen nem a tavalyi Obituary koncertről, de még nem is az igen combos, csak a zenekar nevét viselő korongról lesz szó, hanem egy, még az ősidőkből származó felvételről, melyen a pirós látványeffekt nem éppen úgy sült el, mint ahogy azt a zenekar tervezte. Történt ugyanis, hogy egy 1990-es bulin felrobbant az egyik piromán eszköz, mely egy kisebb tüzet is okozott. Ezt nézhetitek most meg. A csattanás körülbelül a videó ötvenedik másodpercénél történik.


"Az Obituary, a Sepultura, a Sadus, az Immolation és a Broken Hope milwaukee-i, wisconsini koncertjén történt 1990. december 7-én. Az Obituary turnézott éppen és egy engedély nélküli piró effektet használtak a 'Til Death alatt. A piró készülék aztán meghibásodott és akkorát robbant, mint egy nukleáris bomba. Ez elpusztította a dobemelvény egy részét és Donald Tardy bal lábdobja is lángokba borult." - írta a videó feltöltője.

Az Obituary legújabb lemeze március 17-én jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6812372501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum