RockStation

Kiderült, hogy ki a Ghost új billentyűse?

2017. március 27. - theshattered

0ghost2015_61.jpgA mindenkori Ghost tagok személyazonosságának kitalálása jó kis játék. Persze van, amikor egy-egy kisebb jel elárulja a maszk mögötti személy kilétét, sőt, van, hogy ex-tagok önként fedik fel magukat, viszont nagyrészt azért nem igazán lehet tudni, hogy kik rejtőznek az elvileg már több, mint tíz tagcserét megélt zenekar álruhái alatt. Most, hogy elvileg teljesen új felállása van a zenekarnak, itt az ideje egy új játéknak. És lehet, hogy egy jelölt már ki is van lőve.

Ugyanis a tavalyig a Kornnal zenélő Zak Baird úgy néz ki, elkottyantotta magát, ahol a lenti Tweetekben is látszik.

1.pngItt már két jel is árulkodó lehet: egyrészt, a Ghost most kezdte az új turnét (lentebb egy-két videót is láthattok róla), másrészt Buenos Aires is célba van véve, Papa Emeritusék májusban fognak az argentin fővárosba érkezni. De nézzük tovább!

2.png

3.jpg

Szóval kosztümök, ugye? Mondanunk sem kell, hogy a Ghostban miben lépnek fel a tagok. Plusz az első buli dátuma is stimmel... Szerintünk biztosra vehetjük ezt a részét a kérdésnek, most pedig nézzük, hogyan is szórakoztat az új felállás:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6212371551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2017.03.28. 07:28:08

Ne bohóckodjunk már: ez nem zenekar, hanem egy haknibrigád, ahova szerződtetik, aki épp szabad. Mivel egészen nevetségesen amatőr zenei megoldásokkal operálnak, bármelyik lelkesebb és picit ügyesebb amatőr zenész játszhatna a maszkok mögött, így különösen érthetetlen az állítólagos hype, hogy vajon melyik lecsúszott/állástalan/igénytelen C kategóriás muzsikus bújt maskarába ehhez a lakossági nagymama-rockhoz.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum