RockStation

Szólóalbumra készül John Petrucci

2017. március 30. - theshattered

IMG_8717.jpgj.jpgEgy nemrégiben adott interjúja szerint már megírta a 2005-ös Suspended Animation utódját a hamarosan hozzánk is ellátogató Dream Theater bárdistája, John Petrucci. Habár elmondása szerint nagyjából kész van már az anyag, a felvételekre még nem volt ideje, így még biztosan kicsit várni kell majd rá. Ugyanebben az interjúban szóba került a következő Dream Theater lemez is, amelyről elárulta, hogy ellentétben a tavalyi The Astonishinggel, az nem konceptlemez lesz.

"Az első kérdés biztos az lesz, hogy lesz-e valamikor új szólóalbum? (nevet) A válasz igen, már csak időt kell rá találnom. Igazából már megírtam hozzá a zenét, már játszottam is belőle a néhány évvel ezelőtti Joe Satrianival és Steve Morsezal közös G3 turnén. Csak idő kérdése, hogy elszabaduljak a Dream Theatertől és felvegyem a dalokat. Meg fog történni, annyi biztos."

A valamikor megjelenő új Dream Theater albumról ezt mondta a gitármágus:

"Így, hogy kiadtuk magunkból a The Astonishinget, ideje egy kicsit mást csinálni. Szóval a következő lemez már konceptalbum lesz, hanem sokkal inkább egy hagyományos Dream Theater korong. Keménykötésű, tele olyan dolgokkal, ami alapján megismerik a zenekart."

A 25 éves Images And Words albumot megmozgató Dream Theater koncert hivatalos Facebook eseményét ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2312386037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum