RockStation

Így dolgoz fel Kansast az Anthrax

2017. március 31. - sunthatneversets

anthrax_2016_2.jpg

A Killswitch Engage társaságában már a tengerentúlon turnézik a nemrég még nálunk koncertező Anthrax. A turnéra alkalmából a zenekar a legutóbbi For All Kings című album limitált kiadású vinyl boxsetjét is piacra dobta rajta egy Kansas feldolgozással. Nos a Carry On My Wayward Son című tétel meg is hallgatható alább, aki pedig lemaradt volna a március 12-i koncertről az ne búslakodjon, mert a zenekar június 21-én visszatér a Barba Negra Track színpadára.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4512389707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deino · http://play.blog.hu 2017.03.31. 09:41:43

Nem tudom, nem érzem benne annyira az Impalát meg a shotgunt, és valahogy a szemem se állt be tőle #000000-ra, de azért egynek jó lesz :D I think dad wants us to pick up where he left off... saving people, hunting things, the family business.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum