RockStation

Öt friss hardcore kislemez - Meg a három szakítás szabálya

2017. március 31. - csubeszshuriken

14681843_655926171248579_3301645930228013592_n.jpgHa tényszerűen punk zenéről beszélünk, akkor az eset egyszerű, mert csak egy szabály betartását kell jól megvizsgálni, méghozzá, hogy nincs szabály. A hardcore azonban egy következő generációs lépcső, ahol a következetesség ismét teret nyert és kötelezővé vált a három szakítás regulája. Vagyis: Ez a szar leszakítja az arcunk! Ez a szar leszakítja az arcod! Ez a szar leszakítja az arcotok! Mi pedig most megpróbáltunk összeszedni az elmúlt napok, hetek azon kislemez megjelenéseit, amik úgy tűnik konokul feletek meg ennek az ádáz regulának.

Húsz év után egy jó újjáalakulás. A pennsylvaniai Edgewise zenekar pedig stabil hozzáállással biztosítja, hogy azok az alapok, amiket a nyolcvanas évek végén raktak le a hardcore zenében a mai napon is ugyanúgy tudják a titkot. Négy számos új kislemezük simán háromszáz százalék.

Az öt tagú francia csapat már letette a voksát. A vegan étkezési kultúra és a straight edge hozzáállás mellett. Ehhez pedig hozzáadták a zenét, amit több mint huszonöt éve tolnak. Kisebb szünet után pedig itt az újabb négyszámos Primal Age kislemez. Szigorú regula szerint.

Cloud Rat. Nem szeretik a butaságot és ezzel együtt az emberek nagy részét. Amit szeretnek, azok a kutyák és a macskák. Meg a vega kaja és a fullba nyomott mizantróp grind / hardcore. Meg a Crevasse zenekar, mert ők sem szeretik az emberek nagy részét. Jogos a közös kislemez.

Régi sulis D - punk / hardcore zsúr. Analógiának meg ott van a Doom és az L7. Kalifornia kék ege alatt orrba túr a crust roham. Első kislemezes csapat a Cliterati. A nemek harca kiegyenlített a két kisasszony és két úriember felállásban. A szövegekben úgyis pont a kényes egyensúlyról van főleg szó. Hogy kurvára felborult!

Visszatérésből pedig a Jedi óta sosem elég. A következő portugál youth crew hardcore csapat is ezt gondolta. Aztán a közelmúltban frankón odacsapatták itt következő Sundown című EP kiadványukat, ami simán egy három akkordos fénykard. Spanok tuti szaladtak már végig a mennyezeten tőle. Aztán koncertjük után valaki még berakta az egyik Battery lemezt.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4912388441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum