RockStation

Jamey Jasta odarakja - A Hatebreed frontember új szólólemeze

2017. április 02. - csubeszshuriken

jamey_jasta.jpgAlapvetően a Grammy díj és a fejkendő két olyan tárgy, ami csak ritkán köt ki egy ugyanazon helyen. Jamey Jasta nappalija vélhetőleg mégis az a hely, ahova a Grammy alá oda lehet dobni a jóféle homlokburkoló textilt, ugyanis a Hatebreed zenekar bírja ezt az amerikai zenészekre szabott, az év kiváló dolgozói érdemrendet. Hosszú hajra és hülye zenére is szakosodó egykori tévébemondónk azonban nem csak messze földön híres lett zenekarával és a Kingdom Of Sorrow formációval célozta meg hallgatóit.

A Bellmore testvére közreműködésével ugyanis adott már ki szólóalbumot 2011 nyarán, ahol Zakk Wylde, Randy Blythe, Phil Labonte is vendégszerepelt. A saját ötletek eképpen való megvalósításának pedig most folytatása is lett egy második szóló anyaggal, melynek The Lost Chapters lett a címe és az elmúlt évek külön-külön elkészült felvételeit szedi részben össze egy lemezen. Ezt hallgathatod most meg, ha két klikk és aztán bang, bang...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1412394725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum