RockStation

Heti Ghost: Papa Emeritust beperelték a korábbi tagok

2017. április 05. - theshattered

mu_ghost_728.jpgEgyre többet hallani a Ghostról, ráadásul a volt zenészeik is igencsak mozgolódnak a maszkos banda körül. A legújabb, a zenekart érintő esemény egy per, amit a 2016-nyarán kilépett Névtelen Ghoulok indítottak a banda vezetője, Papa Emeritus, azaz Tobias Forge ellen, ugyanis állításuk szerint az énekes nem fizette ki nekik a megfelelő jussukat.

A Svédországban benyújtott kereset szerint az énekes, illetve az általa alapított, a Ghost ügyeit intéző vállalat egyáltalán nem fizetett semmilyen részesedést a zenésztársaknak az eladott zenei, illetve egyéb merch termék után, ráadásul Forge semmilyen üzleti ügyről nem tájékoztatta őket.

A 200000 svéd koronányi, azaz kb. 22000 dollárnyi tervezett összeget kicsikaró ügyben a bíróság megvizsgálja a zenekar 2011-16 közötti bevételeit és kiadásait, valamint felmérik az anyagi helyzetét a 2016. december 31-ig bezárólag. Ha bebizonyosodik a vád, a Ghostnak tejelnie kell. Az énekes csak annyit tett hozzá, hogy az ügyvédei meg fogják tenni a megfelelő lépéseket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3912402449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum