RockStation

Kihozta lemezen a Godflesh az élőben elnyomott teljes Streetcleaner anyagot

2017. április 05. - csubeszshuriken

a26390ed148da12581347f4cc083191f.jpgA leginkább iránymutató ipari szennyzenék egyike ziher, hogy a Godflesh. Domináló szerepüket a stílusban pedig rögtön az első lemezükkel sikerült kivívniuk. A Streetcleaner című anyag 1989 végén jelent meg és súlyos lélekkalapácsaival verte le az alapokat, amik aztán meghatározták például a kilencvenes évek népszerű indusztriális metál bandáinak hangzását is. Nem véletlenül számított tehát exkluzív fellépésnek a lemez újrajátszása a Roadburn Fesztivál 2011 egyik estéjén. Ahol Justin Broadrick és G. Christian Green simán nívóssá tette így azt az évet Tilburgban, Hollandiában.

A koncert teljes felvétele pedig most a maga egészében elérhetővé vált, pluszban a Tiny Tears EP számaival, amik az említett klasszikust előzték meg és aztán az ezredforduló környékén együtt is kiadásra kerültek. Szóval ez a nem új, mégis nagyon fontos lemez itt figyel a hajtás után, ahol meghallgatható és le is tölthető hivatalosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1212402623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum