RockStation

Zaj, dög, hetedik kerület – The Hellfreaks, Alone in the Moon, Pregnant Whale Pain 2017. április 13

2017. április 05. - BETH

17212239_1658976794129420_7313737788758226372_o.jpg

Nem mindennapi line-uppal várja jövő hét csütörtökön a Kuplung közönségét. A hazai színpadokon utoljára négy éve(!) látott The Hellfreaks, az idén második lemezével és egyéb meglepetésekkel jelentkező Alone in the Moon és a külföldön is egyre nagyobb sikereket arató Pregnant Whale Pain veri szét – még ha csak képletesen is – egy estére a bulinegyedet.

Húsvét előtt pont kapóra jön az az ingyenes dühöngő, amit a The Hellfreaks, az Alone in the Moon és a Pregnant Whale Pain hoz össze április 13-án, a Kuplungban.

A milliós nézettségeket és külföldi turnékat jegyző The Hellfreaks négy év után először lép fel hazai közönség előtt, ami már csak azért is különleges, mert a zenekar magyar és ennek ellenére töretlenül hódítja meg a világot. Legutóbbi lemezükről mi is írtunk egy hosszabb beszámolót.

Az Alone in the Moon ”a punk nyersességét a hard rock eszköztárával” ötvöző rocktrióként aposztrofálja magát. A banda legutóbb a Cseh Tamás pályázat nyerteseként lehetőséget kapott arra, hogy még az idén megjelentesse második lemezét – kíváncsiak vagyunk, hogy az első lemez nyers grunge stoner hard rock világát hogyan élesztik fel vagy temetik el a folytatásban.

Az est harmadik házigazdája, a Pregnant Whale Pain csak experimental metal zenekarként jellemzi magát – talán az őrület lenne a legjobb szó világuk jellemzésére, de bármit is aggassunk rájuk egy biztos: a banda egyre nagyobb népszerűségre tesz szert külföldön, és a közönség elsőként láthatja a Blank című lemezük élő debütálását.

Az esemény linkjét itt találjátok.

Ugye ti is ott lesztek? 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6912400035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum