RockStation

Animációs horrorhistória X - Megbetegedett az Infant Annihilator új videója

2017. április 06. - csubeszshuriken

maxresdefault_1_3.jpgHa még nem múltál el tizennyolc éves, akkor most tudd, hogy egy nagy piros karikát látsz, ami nem azért van itt, mert tigrisbukfencben kéne átugrania rajta az online alteregódnak. Viszont, ha már elmúltál tizennyolc éves, de még feszt azon álmodozol néha, hogy milyen jó lenne egy kis gumibogyószörptől együtt ugrálni a macikkal, akkor ugyanez a kotta. Hogy ez bizony nem a te szobád.

A következő képsorok ugyanis könnyen felzaklathatják benned a szodómia utáni érdeklődést és azt senki nem kívánja, hogy a telefonodon összegyűlt pokémonokat akard szexuálisan elnyomni egy tollasütő és egy lovaglócsizma alkalmazás segítségével. Az Infant Annihilator új animációs videója tudniillik megbetegedett. A kétlemezes angol duó tavaly megjelent lemezének Blasphemian című számához elkészült képi anyag simán fenntartja az erősebb horrorok jóérzés taszító lüktetését a maga hét percében. Szóval vigyázat! A videó csak beteg fejű egyedekkel bámulható!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr912404831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum