RockStation

Ha jót akarsz magadnak, hallgasd meg a Towers & Bridges új EP-jét!

2017. április 06. - theshattered

tab_live.jpgVasárnap jelent meg a metalcoret játszó Towers & Bridges új EP-je, a Spirits. A müncheni székhelyű, de Klemencz Dávid révén magyar érintettséggel is rendelkező csapat EP-je itt, nálunk is meghallgatható, a fent említett stílus kedvelői garantáltan nem fognak csalódni, de aki nyitott a jóféle, súlyozós, de dallamos zenékre, az is nyugodtan bepróbálkozhat vele!

Miért is? Mert az intrón kívül hat dalt tartalmazó, bő húszperces korongról úgy süt az energia, hogy azt élvezet hallgatni! Most nem azért, mert nem stílusom a nyalás, sőt, a metalcoreon belül is nagyon sok unalmas produkciót találni, de a Towers & Bridges EP-je tényleg odabasz!

Sőt, amit kimondottan kiemelnék (és ezt fontosnak tartom egy jó zenei produktumnál), hogy nem félnek több témát, hangulatot belevinni a dalokba. Most nem mennék bele a nótánkénti megfejtésbe, de aki szereti a dallamos ének / hörgés váltásokat, a riffekből kibontakozó északias dallamokat és breakdownokat, az már most cuppanat a play gombra! Csak nehogy elkopjon!



Towers & Bridges Official

Towers & Bridges Facebook
Towers & Bridges Bandcamp

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3312403589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum