RockStation

Készülőben van egy friss Disturbed EP, új dal is lesz rajta!

2017. április 06. - theshattered

disturbed_2015.jpgMár javában dolgozik a legújabb anyagán a Disturbed, ami érdekes módon egy akusztikus EP lesz. Az amcsi modern metalos banda a 2015-ös Immortalized óta nem jelentkezett új témával, viszont az imént megnevezett anyagnak köszönhetően pont ugyanoda, ha nem magasabbra lőtték fel magukat, mint a 2011-15 közötti önkéntes szünet előtt voltak, így várható volt némi kisérletezősdi.

"Hát, igazából még dolgozunk rajta." - nyilatkozta David Drainman énekes - "Nincs igazán kőbe vésve a határidő sem. Szeretnénk annyi időt áldozni rá, amennyit csak kell, hogy eléggé magabiztosak legyünk a dologban és hogy a lehető legjobban ki tudjuk dolgozni a dalokat. A kérdésedre pedig a válasz igen, lesz rajta új anyag is, új akusztikus dalok, ahogy a korábbi nótákból is átdolgozunk párat."

"Nagy a valószínűsége, hogy a rajongóink olyan zenét akarnak majd, amikre lehet rázni a fejüket, ami természetes. Megkapják majd azt is. De amikor zenét írunk, kell hozzá, hogy legyen dallam is. Az agresszív elemeket le kell csillapítani valamivel, amit meg is lehet jegyezni."

A teljes interjú itt látható:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4112405233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum