RockStation

Folytassa-e az AC/DC? Dave Evans szerint igen!

2017. április 07. - theshattered

ACDC Budapest 1.jpgAz AC/DC utóbbi években átélt kálváriáját feltehetőleg mindenki ismeri. Ha nem, akkor most gyorsan, címszavakban: Malcolm Young öregkori demencia miatt kiszállni kényszerült, a helyére az unokatesó, Steve Young érkezett. Az egyébként nemsokára hozzánk is ellátogató Phil Rudd dobos a különböző balhéi miatt lett kipattintva, jött a korábbi ütős, Chris Slade. Brian Johnson énekes a hallásproblémái miatt állt parkolópályára, Axl Rose fejezte be a turnét a villanyosokkal, majd végül Cliff Williams bejelentette, hogy szögre akasztja a négyhúrost, így egyedül Angus Young maradt a felállásból. Viszont ilyen előzmények mellett is azt mondja a banda első énekese, Dave Evans, hogy folytatniuk kell. Miért is?

"Nekem tetszik a tény, hogy a márkanév még mindig ott van a piacon, mert manapság már az egész csak az: egy márkanév. Angus maradt az egyedüli alapító tag, sokan, más volt tagok pedig már otthagyták a zenekart. Ha szeretné az AC/DC nevét továbbvinni, amit megtehet, mert még mindig bent van a zenekarban, kell neki egy új énekes. Legyen akár az Axl, vagy valaki más, fel kell venniük egy új lemezt, hogy az egészet hivatalossá tegyék. Így az AC/DC-nek, mint márkanévnek és Angusnek lesz egy új lemeze.

Nagyon sokszor megváltozott már a felállás az AC/DC-ben. Már amikor én kiszálltam is a harmadik dobosuk és harmadik basszusgitárosuk volt. Azóta is már rengeteg különböző felállás volt. Axl-el együtt már négy énekes fordult meg a zenekarban, szóval folyamatosan változtak azóta, hogy az eredeti tagok, azaz én és a többiek ott voltunk. Ha újra mozgásba akarják hozni a szekeret az új felállással, Angusszal, fel kell venniük egy új lemezt és megvárni, hogyan fogadják azt a rajongók."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2712407571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum