RockStation

Devin Townsend unja a Devin Townsend-hangzást?

2017. április 10. - theshattered

0devintownsend2017_42_eredmeny.jpgA februárban a Barba Negrában is egy hihetetlen bulit csapó Devin Townsend úgy néz ki, hamarosan szakítani fog a védjegyszerű hangzásával. Persze felmerülhet a kérdés, hogy mi az a védjegyszerű hangzás? Hiszen ahány néven jelent meg a zenéje, annyiféle muzsikára kellett ráállnia a fülünknek, legyen az brutális döngölde, lebegősen súlyos rockzene, vagy country, vagy épp ambient. Hát, egy nemrégiben adott interjújából azt szűrhetjük le, hogy a The Devin Townsend Project tömény hangzású, de atmoszférikus zenéjét már új lemezen nem biztos, hogy hallani fogjuk. Legalábbis nem ebben a formában, vagy nem ebben a mennyiségben.

"Hogy teljesen őszinte legyek, már nagyon közelinek érzem, hogy szakítsak azzal a stílussal. Talán nem lesz vége teljesen, de úgy tűnik, ideje lenne valami másféle zenét játszani és a Transcencence szinte szó szerint egy átmeneti, köztes anyag lehet a következő lépés felé. De még jelenleg én magam is harcolok vele - jelentsen is ez akármit - hogy mi legyen az az irány."


Mindenesetre mi várjuk, hogy mi is lesz az a változás. Ahogy ismerjük a kopasz húrmágust, olyan sokat nem kell majd várni rá. A Devin Townsendnél már jó egy évtizede doboló Ryan Van Poederooyennel készült interjúnkat ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9012412635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum