RockStation

Szünetre vonul a Lamb Of God

2017. április 10. - theshattered

lamb-of-god.jpgA Dél-Amerikát és az USA-t felölelő turnéját követően szünetre vonul az amerikai metalbanda, Lamb Of God. A nagylemezzel, a VII: Sturm Und Drang címmel legutóbb 2015-ben jelentkező, de nemrégiben The Duke névvel egy EP-t megjelentető banda énekese Randy Blythe ki is fejtette, hogy miért is fogják átmenetileg szögre akasztani a hangszereket.

"Amikor kijöttem a börtönből, egyből turnézni mentem, mert volt öt ügyvédem, akik egyszerűen csak úgy emésztették a pénzt. A zárkából egyből hazamentem, majd tíz nappal később a Knotfesten léptünk fel, majd egy-két hónapot otthon töltöttem. Aztán megint jött egy Lamb Of God turné, majd vissza Csehországba a bíróságra, ahol ejtették a vádakat. Majd haza, befejeztük a turné maradék részét, ami Dél-Afrikában ért véget. Ezután kivettünk egy kis szünetet, de az egész borult, el kellett kezdeni az új anyagot írni, mert kellett a pénz, így stúdióba vonultunk. Utána jött a friss album turnéja, ami ez év augusztusáig-szeptemberéig el fog tartani, ha jól emlékszem. Az egész nem volt más, csak darálás-darálás-darálás. Amikor éppen nem voltunk úton, akkor meg a könyvemen dolgoztam, vagy fényképeztem.


Ezek azok a dolgok, amik boldoggá tesznek. De jelen állás szerint, így a turné vége felé már úgy érzem, eljött az a pillanat, amikor ki kell vennem egy kis szünetet, több időt áldozni az írásra és szeretnék a családommal is lenni. Számomra eljött az idő, így a vége felé... Mert amikor kijöttem, egyből útra keltünk, majd jött az új lemez megírása és felvétele. Nem mondtuk el senkinek, hogy új anyagon dolgozunk, tényleg senkinek. Mindenki azt hitte, hogy otthon lazulunk, de már azelőtt úton voltunk megint, hogy a lemez kijött volna."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7112412667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum