RockStation

A Walk With Love And Death - Dupla albumot készít a Melvins

2017. április 11. - csubeszshuriken

themelvins.jpgA Buzz Osborne, Dale Crover és Steve McDonald alkotta nehéz varázslat, azaz a The Melvins nyáron dupla lemezzel kívánja folytatni a sort. Ahol két jól megkülönböztethető oldal jelenik majd meg zeneileg ezen A Walk With Love And Death című albumon. Ahol a Death címezte rész kilenc jellegzetes Melvins dalt tartalmaz majd. Míg a Love oldalon hallható másik tizennégy nóta tulajdonképpen Jesse Nieminen az album címmel azonos című filmalkotásának kísérő zenéje is lesz egyben.

Amit Buzz Osborne énekes úgy emlegetett, mint az a filmet, albumot és filmzenét, mely jelentős értékkel bír majd a zenekar történetében. Amihez most három közreműködő is hozzátesz. Ugyanis Joey Santiago (The Pixies), Teri Gender Bender (Le Butcherettes, Crystal Fairy), Anna Waronker (That Dog) is vendégszerepelnek a Toshi Kosai által producelt lemezen. Ami természetesen az Ipecac Recordings gondozásában jelenik meg július 7 - én. Az előzetest hozzá pedig itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8012417389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum