RockStation

Egy hét múlva Parkway Drive-koncert a Barba Negra Trackben

2017. április 11. - sunthatneversets

parkway_drive_2015_2.jpg

Lassan már nem telik el év – és töretlen népszerűségüket elnézve miért is telne –, hogy ne adna koncertet egyik kedvenc városában az ausztrál Parkway Drive. Április 18-án újfent Budapesten, ezúttal a szabad ég alatt lépnek fel Winston McCallék, mégpedig a megújult Barba Negra Trackben, ráadásul a koncert az alapos csinosításon áteső, népszerű szabadtéri helyszín 2017-es szezonjának megnyitója is lesz egyben.

Gyakorlatilag nem maradt szó, amit ne mondtunk volna el a Parkway Drive-ról, jó ismerőseink régóta, hiszen 2017-ben lesz 11 éve, hogy visszajárnak fővárosunkba, ráadásul különös pikantériája lesz az estének, hogy az a Washington DC-beli punk/metal Darkest Hour lesz az egyik vendégük, akik előtt szinte ismeretlen zenekarként legelső alkalommal felléptek nálunk, még a megboldogult Kultiplexben 2006. nyarán. Az ausztrál metalcore óriások javában turnéztatják tavalyi, Ire című lemezüket és ennek, az Unbreakable Tour 2017 nevet kapott körútnak keretében térnek vissza hozzánk.

A Darkest Hour nemrég jelentette meg kilencedik nagylemezét a Converge-gitáros Kurt Ballou producerkedése mellett. A a közösségi finanszírozásban létrejött album pedig egy új kezdet a Budapestre szintén hazajáró ötös életében, hiszen megannyi kiadós viszontagság után úgy gondolták, teljesen a saját, és rajongóik kezébe adják sorsukat. Az eseményt a kaliforniai Stick To Your Guns fellépése nyitja majd.

 

Ahogy említettük bevezetőnkben, a koncerthelyszín is megújul, át is adjuk nekik a szót: “A Barba Negra Track, a teljes ráncfelvarrást követően, ezen az estén találkozik először szeretett közönségével. Megújult külsővel, több, hangulatosabb fedett résszel, fesztiválos kialakítással, mobil pultokkal várjuk a Duna partjára érkezőket. A színesebb külső és belső lehetőséget ad mindenkinek, hogy egy urban-fesztiválra lépjen be kapuinkon, amiért nem kell messzire utazni, csupán az 1-es villamos megállójától néhány lépésre elérheti azt.  2016-ban a Barba Negra elnyerte az “Év Helyszíne” díjat, amelynek 2017-ben is szeretnénk megfelelni!”

Jegyek még kaphatók, további infók ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4612416857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum