RockStation

Két hét múlva Budapestre jön Peter Tägtgren és a Pain

2017. április 12. - sunthatneversets

pain_promo3-e1470839419849-656x369.jpg

A Peter Tägtgren (Hypocrisy, Lindemann) vezette Pain szeptemberben adta ki a Coming Home című új albumát, azóta már volt is egy “Európa-turnéjuk”, áprilisban pedig elindul a Coming Home körút második szakasza, amelynek lesz budapesti állomása is.


A klipet a legutóbbi úton rögzítették sok háttér jelenettel, így a turnézás esszenciáját élhetjük át. Ezúttal a zeneileg hasonló, front csajos, francia Dust In Mind is csatlakozik a Pain-hez. Ha szereted az indusztriális, húzós riffeket kellemes női énekkel megspékelve - néhol a Lacuna Coil-ra emlékeztetve - , mindenképpen hallgasd meg őket!


A hazai színtér képviselete sem marad el, hiszen a Dying Wish nyitja majd az estét. Tükörország címmel a novemberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelent meg a zenekar új albuma - 11 hosszú év után. A Dying Wish friss lemezén csakis magyar nyelvű dalok szerepelnek, amelyekhez sorozatban jönnek ki a klipek. A legfrissebb videójukat a novemberi karcagi koncerten forgatták a Nem leszek mártír dalhoz.


A koncertről további infók ITT találhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5512418601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum