RockStation

Augusztusban érkezik az új Accept album!

És egyéb jóságos hírmorzsák a zenekar környékéről

2017. április 17. - theshattered

0accept2015_47.jpgHamarosan új albummal jelentkezik a német veterán Accept. A márciusban a Sabaton társaságában nálunk is megfordult metalosok az idei Wackenre ráadásul egy speckó műsorral is készülnek. Pluszban pedig az októberi UDO buliról is elhintünk egy két hírmorzsát a továbbiakban. De akkor jöjjenek a hírhegyek!

Viszont haladjunk csak szépen, sorjában! A beígért nagylemez, amely a The Rise Of Chaos címet fogja viselni a keresztségben, augusztus 4-én fog megjelenni az előző négy lemezt gondozó Nuclear Blast szárnyai alatt. További infók hamarosan!

Az Accept ráadásul az a szerencsés zenekar, akik az idei "Night To Remember" attrakció lesznek a Wacken Open Airen. Ez mit is fog takarni? Egy háromszakaszos monstre fellépést! Az első harmadban egy régi és új dalokkal tarkított best of showt kapnak a rajongók, ha minden igaz, itt már új dalokat is fognak már mutatni a németek. A második szelet Wolf Hoffmann Headbangers Symphony lemezének felelevenítése lesz egy nagyzenekar segítségével, majd a harmadik részben az előző két rész felvonást fogják vegyíteni. Azaz? Egy szimfonikusokkal megtámogatott Accept slágergyűjteményt! Az egész mellé egy komplex látványvilágot is ígér a zenekar, szóval reméljük nem kérdés, hogy mindenkinek ott a helye!

Ráadásul kapcsolódó jó hír (ha ez még nem lenne elég), hogy az egykori Accept pacsirta Udo Dirkschneider október 30-án újra Magyarországra látogat, méghozzá az egykori anyazenekarának legszebb klasszikusaival. A felfrissített programmal támadó bulin (egyben a már készülő friss UDO lemezen is) egy új gitárost is üdvözölhetünk majd, Bill Hudsont, akit a Circle II Circle és a nemrégiben az alapítóját, Paul O'Neillt elveszítő Trans-Siberian Orchestra soraiból ismerhet a tájékozott metalfanatikus.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6912431607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum