RockStation

Phil Rudd visszatérne az AC/DC-be

2017. április 18. - theshattered

phil_rudd_2014.jpgHa egy mód van rá, szívesen dolgozna megint Angus Younggal a hozzánk is hamarosan ellátogató Phil Rudd. A május 7-én a Dürer Kertben fellépő legendás dobos, akit a különböző balhéi miatt (gyilkossággal való fenyegetés, drogbirtoklás) tettek ki az AC/DC-ből egy nemrégiben adott interjújában elárulta, hogy akármikor visszatérne a jelenleg szüneten lévő, bizonytalan jövőjű legendás zenekarba.

"Szívesen dolgoznék megint Angusszal, talán egy következő lemezen, vagy valamin. Van egy pár hely, ahonnan ki vagyok tiltva, szóval nem biztos, hogy Amerikába el tudnék-e menni. Így bizonyos szempontból limitáltak a lehetőségeim. De megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni a jelenlegi helyzetemből."


Arról, hogy tartja-e a kapcsolatot a korábbi zenekari társaival: "Igen, tartom. Beszélek Briannel, mindig a kocsikról dumálunk. Cliffel viszont bármiről el lehet beszélgetni. De az biztos, hogy Angusnek van néhány ötlete. Jó munkát végzett a Rock Of Bust albumon is. Nagyon lenyűgözött az a korong. Az egyik legjobb anyag, amit valaha megcsináltunk."

És hogy dolgozna-e együtt Axl Rosezal? "Nem tudom, én csak egy dobos vagyok, haver."

És aki meg szeretné nézni, hogy milyen dobos is Phil Rudd (nem mintha kétségeink lennének a képességei felől), az május 7-én a Dürer Kertben megteheti. A hivatalos Facebook eseményt ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4712432599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum