RockStation

Kirk Hammett megvédte a Lulut

2017. április 19. - theshattered

lulucover.jpgBiztosan mindenki ismeri, hallott róla, vagy hallotta már a Metallica és az azóta elhunyt Lou Reed közös lemezét, a sok vitát kiváltott, de elsősorban inkább nem kedvelt Lulut. Ezt a sokak által pokolra kívánt albumot védte meg Kirk Hammett egy nemrégiben adott interjújában.

"Úgy gondolom, hogy az az egyik legjobb dolog, amit valaha csináltunk. Úgy értem, hogy egy bizonyos értelemben egy Metallica album, de annyira mégsem az. Szerintem ez az egyik oka annak, amiért ennyire félreértik. Az emberek azt gondolták, hogy ez egy heavy metal album lesz Lou Reed közreműködésével, de nem: ez egy közös munka volt. Ez két zenei entitás közös ügye volt, hogy valami újat és egyedit alkossanak. És az, hogy tényleg ennyire egyedi lett, szerintem hatalmas siker. És én nagyon szeretem. Meg is szoktam hallgatni. Nagyon hiányzik Lou, szörnyű, hogy már nem lehet velünk. De visszatekintve ez az egyik legfontosabb album, amiben valaha résztvettem, legalábbis számomra."


Ami 100%-ig biztos, hogy a masszívan teltházas jövő évi Metallica koncerten egy dal sem fog felcsendülni a Luluról, akárhogy is szereti Kirk apánk. Reméljük, azért lesznek érdekességek bőven.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2412435233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2017.04.20. 07:13:08

Vannak olyan zenék, amiket megírni, eljátszani örömet okoz, hallgatni viszont kínszenvedés. Eddig azt hittem, a Lulu nem tartozik ezek közé, mert süt róla, hogy maguk az alkotók is a pokolba kívánták és alig várták, hogy túl legyenek rajta, de eszerint tévedtem. Vagy van az az opció, hogy Kirk szépen eltette magát, a szokásos értelmetlen vinnyogásait kómában is fel tudta játszani és így csak a szépre emlékezik.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum