RockStation

Valamikor nyáron jelenhet meg a Dead Cross debütlemeze

2017. április 20. - theshattered

mike-patton-dave-lombardo-dead-cross.jpgMég ha nem is teljesen pontos dátummal, de már valami sejthető közelséggel behatárolható megjelenési idővel már rendelkezik a Dave Lombardo és Mike Patton nevével fémjelzett Dead Cross első albuma. A Patton kiadója, az Ipecac Recordings által gondozott CD valamikor július és szeptember között fog a szorgosabb rajongók kezébe kerülni, melyről azért elárult pár dolgot Lombardo mester.

"Nyáron a Suicidallal fogok turnézni, aztán remélem, megjelenik a Dead Cross lemez. Hamarosan a dátumot is nyilvánosságra hozzuk. Valamikor július és szeptember környékére várható, aztán jó eséllyel lesz is néhány Dead Cross buling nyár végén, ősz elején. Igazából ennyi lesz, néhány szórványos turné itt-ott. Elszórva, az év különböző pontjain. Lazán fogjuk venni a dolgokat, a Dead Cross együttműködik a Suicidal időbeosztással, így nem lesz semmi ütközés a dolgokban."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3212438149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum