RockStation

Phil Anselmo egy kiadatlan Pantera dalt talált

2017. április 21. - theshattered

pantera942.jpgAmikor már azt hinnénk, hogy a 2012-ben kiadott Piss után már nincs semmi olyan téma, ami a Pantera-örökség részeként napvilágot láthat. És ím, csodák mindig vannak, a legendás zenekar énekese, Phil Anselmo csak talált egy kiadatlan darabot, amire annak idején még ének sem készült.

"Érdekes, mert találtam egy dalt, amivel nem tudok mit kezdeni. Tudom, hogy a srácok miatt van ez... De sosem készítettem rá éneksávot és azt is tudom, hogy ennek megvolt annak idején az oka. Nincs benne semmi igazán extra, csak riffek oda-vissza és annyi. Ez csak egy... Valami döngölős téma ment benne végig. Valamiért félreraktuk, de az az igazság, hogy a Panterával nem nagyon voltak kiadatlan témáink, igazából nem is voltak. Minden ötletet felhasználtunk, amivel előálltunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1812442997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum