RockStation

Rob Trujillo a fia zenei múltjáról mesélt pár szót

2017. április 21. - theshattered

tye-trujillo-and-head-bogota-2017.jpgA múlt hét egyik legfurcsább és talán először legkomolytalanabbnak tűnő híre volt, hogy a Metallica basszer Rob Trujillo fia, a tizenkét éves Tye Trujillo ugrik be a Kornba az ismeretlen okokból távol maradó Fieldy helyére pár dél-amerikai koncerten. De mint kiderült, a hír az teljesen igaz volt, már meg is történt a bemutatkozás, így most itt az ideje, hogy a büszke apuka is mondjon egy pár szót a fia zenei múltjáról és a Kornbéli kitérőről.

"Sosem erőltettem rá a zenét" - nyilatkozta a jövő áprilisban a Metallicával hozzánk látogató büszke apuka - "Mindig úgy voltam vele, hogy ha játszani akar valami hangszeren, az nagyszerű dolog, megpróbálok segíteni benne. Először a dob került a képbe. Aztán amikor körülbelül egy éves volt, kapott egy kis műanyag gitárt, amivel folyton játszani akart. Mindig pötyögött rajta. Egyfolytában nyűtte, amíg a műanyag teljesen el nem használódott."

"Ez egy csodálatos dolog, mert még mindig csak tizenkét éves. Ugyanolyan vad és őrült, mint minden korabeli gyerek, de amikor a zenéről van szó, nagyon koncentrált. A Kornnal is ez volt. Vicces, mert nem mutattam meg neki semmit a Korn dolgaiból, túlzottan elfoglalt voltam, alig voltam otthon. De ő komolyan vette a lehetőséget."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8012441151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum