RockStation

Amikor a Tisztán a Cél Felé a nyolcvanas évek punkjaival az Örökségnek együtt tiszteleg

2017. április 22. - csubeszshuriken

18033042_10154894373264597_9076417065808180795_n.jpgA számtalan egri hardcore banda összességében mindig is elmondta, hogy leginkább a hazai hc / punk színtér volt rájuk a legnagyobb hatással. Ahogy a Tisztán a Cél Felé zenekar sem mondott soha mást. Ha másokról beszélt, akkor mindig az előttük járókról beszélt. A tagságában most megint nagyobbat változó banda pedig ahogy eddig is ezen a vonalon járta az útján, ezután is ezt teszik. Öt nagylemez után, új felállásban most egy nyolcszámos kislemez érkezik, amit még Gerivel vettek fel, aki miután külföldre ment már sajnos nem tagja a csapatnak.

A kislemez azonban nem csak attól rendhagyó, hogy ebben a felállásban talán egy szakaszt lezár, hanem az Örökség című számtól is, amely ahogy a címében is jelzi, azoknak a bandáknak tiszteleg, amiken az Eger Hardcore egésze maga is felnőtt. A számhoz pedig elkészült egy olyan változat, ahol azt a bizonyos örökséget hátrahagyók közre is működnek a dalban. Név szerint Asztalos Ildikó (Trottel), Hemü (Kretens), Császár Dani (Leukémia), Borhy András (Biztonsági Tanács) és Papp Gyuri (Tizedes meg a Többiek, Bandanas). A kislemez címe egyébként Thrash 3300 lesz. Jelezve, hogy hangzásában kicsi máshogy szólal most meg az adott irányítószámmal jelzett címen alkotó csapat. Családi és baráti oldalról egyaránt érkező közreműködők pedig más dalokban is hallhatóak lesznek még. Maga a kiadvány, pedig ismét a Trottel Records jóvoltából jön ki. Az említett Örökség című himnusz pedig itt pörög! Olvasd a szöveget a videó alatt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1412445123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum