RockStation

Stúdióban Slash! De min ügyködik éppen?

2017. április 23. - theshattered

0slash_arena2015_17.jpgPénteken tweetelt egy képet a jelenleg éppen a Guns N' Rosessal turnézó Slash, amelyen tisztán látható, hogy valami felvételen dolgozik. Az biztos, hogy korábban volt róla szó, hogy esetleg valami új Guns N' Roses téma várható az éppen újraegyesült és hatalmas sikereket elkönyvelő zenekartól, de hogy az van-e épp gyártás alatt, azt nem tudni.

Az is könnyen meglehet, hogy egy szólódalra, netán albumra készül a bongyorhajú legenda, hiszen a legutóbbi, saját néven kiadott lemez, a World On Fire is már 2014-ben került kiadásra, viszont ha Guns' szemmel nézzük a dolgokat, akkor 1993-ig, a The Spaghetti Incident?-ig kell visszakanalazni az időben. A zavaró tényező az egészben az, hogy sem Miles Kennedy, sem Duff, vagy Axl nem adta jelét annak, hogy stúdiózásra készülne. Mindenesetre mi kíváncsian várjuk mi lesz ebből. Aki még nem tudná annak mondjuk, hogy a zenekar július 4-én Prágában játszik.

Recordando un día épico , de esos que no se olvidan. #slash #guitar #gunsnroses #studio #recording #twiinsstudios #twiinsmusicgroup #epic

Ing. Juan C. Llanes (@juanc.llanes) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7412447295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum