RockStation

Az istenit! - itt az új Avenged Sevenfold videó!

2017. április 27. - theshattered

avenged_sevenfold.jpgHivatalosan megjelent az Avenged Sevenfold legújabb videója, a God Damn. A tavalyi, szinte gerilla gyorsasággal megjelentetett The Stage című nagylemezen helyet kapó dal "így készült" kisfilmjét és beharangozóját nálunk is láthattátok pár napja, de végre itt a friss, rajongókkal gazdagon fűszerezett hivatalos kisfilm is.

A videóval kapcsolatban ezt nyilatkozta M. Shadows: "Nagyon sok ötletünk volt, de a fő vonal mindig az volt, hogy vonjuk be a rajongókat és hogy a srácok tudják hogy ez egy energikus dal, egy olyan dal, ami élőben is remekül odaver. Ugyanakkor azt is szerettük volna, hogy legyen egy technikai vonal is benne, ahogy halad előre a videó, úgy villannak elő a dolgok és hirtelen az egész világ digitálissá válik. A végén pedig van egy kis utalás a dalszövegre, egy szemgolyó, ami nagy testvérként figyeli az embereket, amint ők is a digitális világ részeivé válnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr312457843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum