RockStation

"Meglepő" elemek is lesznek az új Dimmu Borgir albumon

2017. április 28. - theshattered

dimmu2016.jpgMint ismeretes, nem csak a Forces Of The Northern Night című dupla koncertlemezt fogja idén piacra dobni a Dimmu Borgir, hanem végre-valahára egy új album is a rajongók kezébe fog kerülni. A 2010-es Abrahadabra utódjáról eddig sem lehetett sokat tudni, de a Silenoz által nemrégiben adott interjúval sem leszünk sokkal előrébb.


"Biztos vagyok benne, hogy lesz rajta néhány meglepetés. Egy csomó minden lesz rajta, minden tekintetben. Jelenleg nehéz lenne szavakba önteni, mert még javában dolgozunk rajta, de ennyit elmondhatok. Nem hiszem, hogy bármelyik múltbeli, vagy jelenlegi Dimmu rajongó panaszkodni fog majd rá. Természetesen lesz, aki húzni fogja a száját, de ők amúgy is ezt akarják, már öt hónappal a megjelenés előtt eldöntötték, hogy így lesz." - nyilatkozta a gitáros a várhatóan tízdalos anyagról, amit ha öt hónapra számolunk, kb. szeptemberre lesz kint.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1812459493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum