RockStation

Készülőben az új Baroness lemez anyaga

2017. április 28. - theshattered

baroness_2015_1.jpgEgy nemrégiben adott interjújában John Baizley énekes/gitáros elárulta, hogy már készülnek a 2015-ös Purple lemez utódjának dalai, melyek ha minden jól megy, már az év végén, vagy a jövő év elején napvilágot is láthatnak.

"Elkezdünk néhány új témát, amin épp dolgozunk. A legjobb az egészben az, hogy már Sebastian és Nick is elég régóta vannak a zenekarban, hogy tudják, miről van szó. A Roadburn fesztiválra való felkészüléskor újra kellett tanulnunk néhány igazán régi dalunkat, így ők is ráláthatnak a banda akkori időszakára. Már ők is benne vannak, hogy ezekből az elemekből néhányat valamilyen módon bevonjunk az újakba. De igazából csak egyre jobb dalokat akarunk írni."


A csapat a nyári Európa-turnéján hozzánk legközelebb június 27-én Grazban fog színpadra lépni, úgyhogy a rajongóknak most a szokásosnál kicsit többet kell majd a benzinbe belefektetni, ha látni akarják a kedvenceiket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr112459515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum