RockStation

Meglopott tribute bandán segített a Metallica

2017. április 28. - theshattered

blistered_earth.jpgSzámos Metallica tribute zenekar van, meg úgy általában tribute zenekar is. Mégis, az, ha egy banda pont a te zenédet élteti, egy különleges élmény lehet, még ha ilyenek közül akár többszáz, vagy ezer is lehet ezen a sárgolyón. A véletlen pedig úgy hozta, hogy James Hetfieldék segítenek az egyik csapaton, a Blistered Earthön, akiknek az egész színpadi cájgját sikerült meglovasítani egy múlt hét szombati buli után.

A zenekar nyilván kiposztolta a teljes veszteséglistát (ezt beágyaztuk lentebb mi is), ez eddig az eseményhez mérten alap dolog, de hogy valami véletlen folyamán a Metallica is értesült az esetről, sőt, hogy a segítségüket is felajánlották a cucc pótlására, az már jóarc kategória.

Lehet, hogy az eset éppen felhozta a múltbeli emlékeket a jövő áprilisban csurig töltött aréna előtt fellépő csapat előtt, ugyanis Hetfieldéket is sikerült meglopni annak idején, mikor még kezdték az ipart.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8712460157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum