Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

RockStation

14 szexi rockdal

2017. április 29. - theshattered

steven-tyler-performing-2014-billboard-650.jpgItt a tavasz, dagad a... jó, ennyi elég is a vulgáris kifejezésekből. Igaz, hogy az elmúlt héten, hetekben nem igazán jutott ki a randi-pozitív időjárásból, de azért a tavasz csak a megújulás, a szerelem és ehhez hasonlók időszaka. Ilyenkor tombol a romantika, amihez nem árt némi aláfestés. Ebből az apropóból szedtünk össze pár gitáralapú, a témához kapcsolódó nótát, némileg kiegészítve az eredetileg Teamrockos listát. További tippeket természetesen szívesen látunk!

Bad Company – Feel Like Makin’ Love

Már a cím is sokatmondó, ráadásul az egész dal hangulata is olyan, mintha egy-az-egyben egy szerelmes összebújás aláfestő zenéje lenne.

 

Halestorm – I Get Off

Csak hallgassátok meg a dalszöveget és máris beindul minden egészséges férfiember fantáziája. Ráadásul Lizzy sem egy utolsó darab, ha értitek, mire gondolunk.

 

Guns N’Roses – Rocket Queen

A Guns N' Rosesnak a szex, drogok, rock and roll hármasból mindegyik elem kijárt, ráadásul hatalmas szuperlatívuszokban. Nem csoda, hogy erről is született dal.

 

Garbage – Sex Is Not The Enemy

Újabb szemrevaló énekeshölgy, újabb beszédes dalcím. A Janet Jackson-féle cicikiszabadítós esetről szól, ami az egyetlen téma volt, ami akkoriban kitaszította az iraki háborút a címlapokról.

 

Tankcsapda - Szextárgy

A tegnap este az arénában robbantó Tankcsapdának is van egy-két pajzánabb témája, ezek közül az egyik a Szextárgy című klasszikus. Lehet, hogy nem az a klasszikus értelemben vett huncutkodós dal, de szerintünk itt a helye a listán.

 

Divinyls – I Touch Myself

A címet talán itt sem kell túlmagyarázni, de ha esetleg valakinek még kellene némi kiegészítés, kukkantson bele a dalszövegbe.

 

Rolling Stones – Brown Sugar

Mick Jagger sem az a fajta ember, akinek csak egy-két nő jutott ki élete folyamán. Az egyértelműen a női altáj iránti vonzódásáról szóló dalt ha akartuk, sem hagyhattuk volna ki (nem is akartuk).

 

Road - Nem Kell Más

A hevesiek első albumának címadó dala egy igazi páros lábbal berobbanó szexdal, ezt sem lett volna fair lehagyni. A szöveget itt sem kell túlmagyaráznunk.

 

Heart – All I Want To Do Is Make Love To You

Akárki is kényeztette el ennyire Ann Wilsont, egy igazi AOR slágert kanyarintott belőle, így akárhogy nézzük, neki csak dupla haszon volt.

 

Zodiac Mindwarp and the Love Reaction – Prime Mover

Vad, döngölős motoros nóta, amiben sajnos a kivillanó mellbimbók nem a női testről származnak, de azért nem lehet panasz a gyengébbik nem felhozatalára sem. Már akinek ugye bejön a késő '80-as évek dizájnja.

 

Subscribe - UseHER Friendly

A Linkin Park előtt újra összeálló Subscribe második lemezes dala is az együttlét intimebb perceit részletezi, mindenki nézzen csak utána!

 

Aerosmith – Love In An Elevator

Az elvileg megtörtént eseményen alapuló dal szerint paplanszájú Steven Tyler egyszer egy liftben is megadta egy hölgynek, ami jár. Mondjuk ő sem az a típus, aki ne kaphatott volna meg akárkit.

 

Theory of a Deadman - Bad Girlfriend

Egy kis zene, pia, vagy egyéb és mindenkiben beindul a vér, ahogy az a lány is, akiről ez a dal szól. Rossz kislány!

 

Nine Inch Nails – Closer

"Úgy meg akarlak... mint egy állat!" - énekli Trent Reznor, mi meg el is hisszük neki. A lent látható, cenzúrázatlan videóra a kisebbek kicsit óvatosabban kattintsanak rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7112463943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum