RockStation

Visszatért Ozzy mellé Zakk Wylde!

2017. április 29. - theshattered

ozzy-osbourne-zakk-wylde.jpgÚjra egyesült az Ozzy Osbourne - Zakk Wylde duó. A rocktörténelem folyamán már többször is együtt dolgozó páros úgy néz ki, megint elásta (ha egyáltalán el kellett ásni) a csatabárdot, sőt, lehetséges, hogy a jövőre ígért új Ozzy szólóalbumon is a szőke húrmágus fogja nyúzni a hathúrost.

Zakk egyébként 1987-95 között, 1998-ban, 2001-04 és 2006-09 között csapatta a tavaly a Black Sabbath történetét feltehetőleg lezáró Ozzyval (elvétve azért még várhatóak bulik tőlük), pengetése a No Rest for the Wicked, No More Tears, Ozzmosis, Down to Earth és Black Rain albumokon hallható. Persze ez a lépés egyben Gus G távozását is jelenti, a többiek, azaz Blasko, Clutefos és Wakeman maradtak Ozzy papa mellett.


Eddig egyelőre csak néhány amcsi fesztiválfellépés van lekötve, ha esetleg a közelbe látogatnának, természetesen be fogunk számolni róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9012465517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum