RockStation

Black Sabbath - Magyarul is megjelenik Tony Iommi önéletrajzi könyve

2017. április 30. - sunthatneversets

iron-man-cover1.jpg

A nagysikerű Duff McKagan önéletrajz után a Cser Kiadó gondozásában a nyár folyamán megjelenik egy másik rock-legenda Tony Iommi könyve, az Iron Man. A Black Sabbath gitárosának kötete eredetileg 2011-ben jelent meg, a magyar kiadást Vincze Ádám fordította

A kötet segítségével elkísérhetjük világhódító útjára a Black Sabbath-ot és Tony Iommit, aki akkor sem adja fel az álmait, amikor egy acélprés megcsonkítja az ujját, mi több, végül megteremti a modern kor egyik legfontosabb műfaját, a heavy metalt.

A teljes esélytelenségből legendává vált birminghami zenekar hiteles és sokszor elképesztően vicces története egyben átfogó kép a hetvenes-nyolcvanas évek hőskorszakáról, amelyben Ozzy, Geezer, Bill Ward és Ronnie James Dio mellett John Bonhamtől Frank Zappán át Eddie Van Halenig felvonul az éra számos legendás zenésze.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9212467541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum