RockStation

Savaria Colonia Hardcore Fest Budapesten - Egri és Fehérvári vendégekkel

2017. május 02. - csubeszshuriken

18222658_1424794177580772_6314809802076375672_n.jpgAlig két hete, hogy hazai pályán Szombathelyen is megrendezésre került egy hasonló esemény, ahol a nyugtalanul nyugat magyar hardcore veteránok a Rákosi és az Önkiirtás vendégszereplésével hoztak össze egy vélhetőleg tökéletes estét. Ennek folytatásaként azonban Budapesten is összejön egy másik este..

Ahol az SCHC sziklaszilárd szíve, azaz a Social Free Face mellett, az SCHC szélsebes lelkiismerete, vagyis a Liberal Youth is fellép természetesen. Velük pedig érkezik még a Zsibbadás. A vendégek pedig ezúttal a fehérvári Septic Pain, az örökséget őrző Tisztán a Cél Felé és a szintén egri pengenyelő Skizo lesznek. Akik nemrég hozták ki első nyolc számos, valóban penge crossover cuccukat. Kicsivel beelőzve a Tisztán hamarosan érkező lemezét. Mellettük pedig új hanganyaggal nemrég a Liberal is jelentkezett. Ezekből dobtunk össze csemege kosarat kedvcsinálónak itt lejjebb. Maga a buli pedig május 20 - án lesz a Dürer Kertben. Megállíthatatlanul!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6412473755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum