RockStation

Neves vendégekkel megszórt country-feldolgozás albumra készül a DevilDriver

2017. május 03. - theshattered

devildriver_2016.jpgMár javában dolgozik a DevilDriver a sorok következő lemezén. Nem, ez nem azt jelenti, hogy a tavalyi Trust No One után egy újabb zúzós lemezre kell majd számítani Dez Fafaráéktól, sőt, pont az ellenkezőjét, azaz a csapat egy country dalok feldolgozásait rejtő dalcsokor elkészítésén ügyködik éppen.

De hogy ne hangozzon annyira snassznak a többek között Johnny Cash és Willie Nelson dalokkal is operáló 13 számos korongról szóló hír, az amcsik nem kisebb neveket akasztanak majd le, mint Glenn Danzig, John 5, Randy Blythe, Mark Morton, vagy Corey Taylor, de összesen 20, azaz húsz vendég munkája lesz majd hallható az anyagon. Habár a napokban két új dalt is kipattintó Stone Sour frontember Corey Taylor (jó, Slipknot is, persze) vendégszereplése még az időbeosztásától függ, azért így sem hangzik száraznak a téma. Mi várjuk szeretettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6612475417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum