RockStation

Újra felveszi az első lemezét a Megadeth?

2017. május 03. - theshattered

2016-band.jpgEgy rajongói kérdezz-felelek során furcsamód szólta el magát a Megadeth-frontember Dave Mustaine. Amikor szóba került a csapat legendás debütlemeze, a Killing Is My Business… and Business Is Good, Dave egy ígéretes Tweetet nyomott be, de a viszontkérdésre a válaszok lettek igazán érdekesek.

"Vannak terveink, valami gyilkossal fogunk előállni, biztos vagyok benne, hogy kedvelni fogjátok" - írta Mustaine mester. Erre jött a reakció egy rajongótól, miszerint "Lehet, hogy a lemez újrafelvételéről lenne szó a mai felállásban?" Erre viszont két választ is adott a frontember, ezeket talán nem kell lefordítanunk:

Persze ebben sokminden benne lehet, egy fullos újrafelvétel talán kicsit súlyos lenne, viszont egy teljeslemezes turné és annak megörökítése már annál valószínűbb. Még ha semmi kerek évfordulója nem lesz épp a korongnak (a Megadeth jövőre lesz 35 éves). Meglátjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr912475461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum