RockStation

Bosszúszomjas felemelkedés - Új dal a hetedik Goatwhore lemezről

2017. május 04. - csubeszshuriken

csm_goatwhore_photo_66f14ca283.jpgA déli death metal kultikus királya, azaz a Goatwhore, hamarosan új lemezzel jelentkezik. A New Orleans város metál mániákusaiból álló csapat pont az ezredfordulónál adta ki első nagylemezét. Aztán azóta átesett két tagcserén, de közben kiadott még öt stúdiólemezt. Melyek kivétel nélkül véreztették tovább a nagybetűs thrash / death hagyományokat, ahogy azt kell. A három éve megjelent utolsó anyagot viszont most újabb követi Vengeful Ascension címmel, mely szám szerint a hetedik fejezet.

Négy lemez után pedig az első, ahol már nem Eric Rutan a producer. Ezúttal ugyanis Jarrett Pritchard stúdiófelelőssel dolgozott a zenekar azon a tíz számon, ami a lemezen szerepel majd. Minderről pedig a frontember Ben Falgoust úgy nyilatkozott, hogy a Goatwhore ezzel a lemezzel is csak közelebb megy ahhoz, ami majd a legjobb lesz tőle, de még növekedésben és fejlődésben van mindaz, amit csinálnak. Az új lemez első publikus dalát hallgatva viszont most te is felmérheted hol is tart ez a bosszúszomjas felemelkedés. Aztán borítót és a számok listáját is megtalálod még. 

goatwhore_vengeful_ascension.jpg

01. Forsaken
02. Under The Flesh, Into The Soul
03. Vengeful Ascension
04. Chaos Arcane
05. Where The Sun Is Silent
06. Drowned In Grim Rebirth
07. Abandon Indoctrination
08. Mankind Will Have No Mercy
09. Decayed Omen Reborn
10. Those Who Denied God's Will

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10012478097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum