RockStation

Újítani akar az új lemezén a Rammstein

2017. május 04. - theshattered

rammstein_2017.jpg

Már javában készült az új Rammstein album, a 2009-es Liebe Ist Für Alle Da utódja, melyre ha igazak a pletykák, már lassan háromlemeznyi téma gyűlt össze. A gitáros Richard Krupse a lentieket nyilatkozta a várhatóan eltérő metódussal készülő korongról.

"Sok múlik az énekesünkön, Tillen, hogy be tudja-e fejezni a mi rejtélyes ötleteinket. Jelen állás szerint 30 ötletünk van, néhányra van szöveg, néhányra nincs. Dolgozunk az éneken, aztán megpróbálunk egy másik producert is. Nagyon sok kérdőjel van még a folyamatban. A jelenlegi célunk, hogy remek dalokat írjunk, esetleg kipróbáljunk szokatlan módszereket, új ötleteket, megváltoztassuk az eddigi irányt. Lehet, hogy ha a nagymama meg fogja hallani az albumot, azt fogja mondani, hogy ez olyan lemez, mint az összes többi, de mi egy igazi mérföldkövet akarunk letenni az asztalra."

A május 11-én megjelenő Rammstein DVD-ről, a Parisról, illetve annak bemutatójáról ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4312479497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum