RockStation

Roxérummal nyit a Kacsa-idény

2017. május 05. - viliricsi

roxerum.jpg

Nem, a Rockstation nem lett továbbra sem vadászati szaklap, mely a récék becserkészésére ad tanácsokat - a Kacsa egy bisztró az óbudai Pünkösdfürdőn. A rockzene számára Kovács Balázs koncertszervező-menedzser fedezte fel...de "hallgassuk" meg őt magát a történtekről!

"Bicikiztem a Római parton Pünkösdfürdő magasságában,és megláttam ezt a kedves kis kerthelyiséget. Rögtön az jutott eszembe, hogy itt milyen jó kis blues, blues-rock koncerteket lehetne csinálni! Bementem egy sörre,és a tulajdonos Kaiser Tamásnak felvetettem az ötletet. Ő nyitott volt, azt mondta: csináljuk meg! Tavaly május 20-án kezdtünk,remek péntek esti koncertek voltak...akik tavaly felléptek: Branyó Experience, Blues Life Band, By Pass, Bluesjárat, Blues Trió, valamint Gönczy Laci és barátai. Vasárnapra beajánlottam a Csepregi Trió és Mollyt - ők a 70-80-90-es évek slágereit játsszák, a táncoslábúak nagy örömére ! Most pénteken, május 5.-én indul az idei évad a Roxerum zenekarral. Kezdés: 18.óra!

Tehát : Kacsa Bisztró, Kossuth Lajos üdülőpart, a Pünkösdfürdői strand mögött. Az Árpád hídttól a 34-es busszal megközelíthető. Hat (!) fajta csapolt sörrel, borokkal, fagyival, melegkonyhával várnak Benneteket, viszont belépő, az nincs!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5912482183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum