RockStation

Egy színpadon az Arkhē, a Perihelion, az Angertea, az Ygfan és a Reason

Pénteken I. Sea of Sorrow Fesztivál a Yukban

2017. május 11. - sunthatneversets

angertea_2016_2.jpg

Eseményszámba menő klubfesztivál várja az underground stílusok kedvelőit május 12-én, pénteken, hiszen a Sea of Sorrow Fesztiválon olyan zenekarok állnak a Yuk színpadára, akik külön-külön is megérdemlik a figyelmet, együtt pedig végképp különleges zenei utazást ígérnek a sötétebb zenék kedvelőinek.

Az este öt fellépőjének közös nevezője az egyedi zenei világon túl a borús, sötét hangulat, amelyet mind máshonnan közelítenek meg. Színpadra lép a Sear Bliss frontemberének szólóalbumából kiindulva valódi zenekarrá ért, experimentális, eklektikus zenei világú Arkhē, a post-black metalt VHK-hatásokkal ötvöző Perihelion, akiknek első lemezéről itt írtunk, a nagymágocsi, saját definíciója szerint kísérletezős grunge-metalt játszó Angertea, a doom és death metalt posztrock elemekkel vegyítő Ygfan, és a dark metalt játszó Reason.

A Sea of Sorrow Fesztivál kifejezetten baráti árfekvésű jegyárak fejében látogatható, így ha valaki borongós, de változatos zenékre vágyik ezen a hétvégén, érdemes a Fényes Adolf utca felé vennie az irányt pénteken. A Sea of Sorrow Fesztivál este 19 órakor kezdődik. További információk az esemény Facebook-oldalán!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8612497417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum