RockStation

PREMIER! - Itt az IGOR ÖL című EP-je

2017. május 11. - KoaX

igor-ol.jpg

Mit szólnátok így kora reggel ahhoz, ha az Igor zenekar legújabb Öl című anyagával kezdenénk a napot? Gatyát felkötni és jöhet metal! Kattintsatok a tovább gombra és ismerkedjetek meg a malackával ti is!

"Négy év hallgatás után egy új, 3 számos kislemezt jelentetett meg az Igor zenekar. A banda tagjai persze ez idő alatt sem unatkoztak, számtalan egyéb zenekarban aktívan szerepeltek közben: Haw, For Good, Dick Dögless, Dog Attack, Gábor and the Gábor Gábors, hogy csak párat említsünk munkásságukból. 

A zenekar maradt a korábban lefektetett zenei alapoknál, vegyítve a metal-punk-hardcore elemeit ebben a 3 gyors, lendületes dalban. A felvételek a DRRPNC-ben készültek a gitáros, MRC vezényletével, a borító pedig Kókai Barnabásnak (Barber's Art) köszönhető.

A kislemez dalait élőben június 11-én, a DRRPNC-ben mutatják be az izlandi Zhrine előtt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2412494615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum