RockStation

Őt látná szívesen a saját helyén Lars Ulrich

2017. május 12. - theshattered

Lars-Ulrich.jpgLars nem tud dobolni, szól az örökérvényű oltogatás, mely már szinte kötelező kelléke minden Metallicával kapcsolatos cikknek. De mit gondol maga a veterán dobcséplő arról, hogy végszükség esetén vajon ki lenne az, aki tökéletes helyettese lenne a Metallica turnékon? A válasz nem olyan egyértelmű, mint sokan gondolnánk, bár lehet, hogy Mr. Ulrich ezúttal is csak trollkodott egy egészségeset.

"Ha választanom kellene, kit hallanék szívesen Hetfield riffjei alatt dobolni, az Phil Rudd lenne. Ő volt az én legnagyobb példaképem, amikor elkanyarodtunk a szuper-progresszív vonaltól, olyan őrületektől, mint a Justice és belefogtunk a Fekete Lemezbe, a Load cuccokba, amikor átváltottunk egy kicsit ugrálósabb témákra, riffekre és érzésekre, meg ilyesmikre. Phil Rudd az egésznek a csúcsa. Ha hallhatnám Jamesszel játszani, az nagyon laza lenne."

Végül is szinte ugyanaz a két stílus, nemde? Itt egy kisebb összehasonlítás (csak nehogy összekeverjétek a kettőt):

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr812498337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csáki Ádám 2017.05.13. 01:47:10

Erre inkább nem mondok semmit...

MEDVE1978 2017.05.14. 19:17:58

Volt már rá példa, hogy Ulrich megbetegedett, mégis kiállt játszani a Metallica. Azt hiszem Dave Lombardo és Joey Jordison is színvonalon felül helyettesítette.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum