RockStation

Augusztusban érkezik az új The Haunted lemez

2017. május 13. - theshattered

the_haunted_2016.jpgElőreláthatólag augusztus 25-én lát majd napvilágot a The Haunted legfrissebb dalcsokra, a Strength In Numbers. A Russ Russell által producerelt anyagról, mely már a keverési fázisban van, a csapat gitárosa, Ola Englung hintett el pár szót nemrégiben.

"Russ Russellel dolgozni a Strenght In Numbersen, aminek ő a keverője és a producere is egy hihetetlen élmény volt. A pozitív hozzáállása segített nekünk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból a felvételeknél. A legjobb embert találtuk meg!

A felvételekkel már teljesen megvagyunk, Russ éppen a keverés és a mastering kellős közepén jár. Már az előzetes verziók alapján is elmondhatom, hogy iszonyat súlyos lesz. Nincs tiszta ének, nincs bendzsó, nincs semmi kisteherautó... A country rajongók eléggé utálni fogják (nevet)! De komolyan: fejek fognak hullani. A jó értelemben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1512497593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum