RockStation

Jön Glenn Hughes a FEZEN-re - teljes a rock nagyszínpad programja

2017. május 13. - sunthatneversets

glenn.jpg

Glenn Hughes is érkezik az idén 20 éves FEZEN Fesztivál pénteki napjára. Így már teljes a jubileumi fesztivál rock nagyszínpadának programja. Augusztus 2-5-e között, mások mellett, Székesfehérvárra érkezik Alice Cooper, a The Offspring, a Tankcsapda, a Blind Guardian, az Ignite, a Saxon, az Ossian. Május végén a pop nagyszínpad programja is teljes lesz, és közben folyamatosan bővül a többi helyszín előadói listája is.

A "Rock hangja"-ként aposztrofált Glenn Hughes hosszú pályafutása alatt olyan zenekarokban fordult meg, mint a Black Sabbath, a funk rock úttörő Trapeze és természetesen a Deep Purple, akikkel három albumot is készített. Közben jó néhányszor körbeturnézta a Földet, de mindig jutott ideje a szólókarrierjére is, tavaly év végén már a tizennegyedik Glenn Hughes album jelent meg. A Resonate címre keresztelt lemez a főhős szerint "az eddigi legsúlyosabb albuma", csupa olyan dallal, amik az "élő előadásért könyörögnek". Erre augusztus 4-én, a FEZEN harmadik napján lesz is lehetősége.

Alice Cooper, Shaggy, The Offspring, House of Pain, Tankcsapda, Halott Pénz, Glenn Hughes - már ebből a koránt sem teljes felsorolásból is látszik, hogy idén is változatos lesz a FEZEN programja. És még nem teljes a lista, a folyamatosan bővülő programot, a fesztivál honlapján találják.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1012502159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum