RockStation

Ki játszik ma? - Lepte meg a rajongókat Lars Ulrich

Egy igazi troll

2017. május 15. - theshattered

metallica_2016_3.jpgEgy egészen apró, mégis a becélzott rajongók számára feledhetetlen gesztussal állt elő a Metallica dobosa, Lars Ulrich. Miközben a Philadelphiában tartandó bulira hajtott, kiszólt néhány rajongónak, feltette a "Ki játszik ma?" kérdést, akiknek valószínűleg az egész napját bearanyozta ezzel - miután felismerték, ki az a csóka a kocsiban. Persze belőhetnénk a troll poént, hogy Lars már nem csak dobolni nem tud, hanem már azt sem tudja, hogy melyik zenekarban, de... Lám, mégiscsak belőttük. Viszont a videó tényleg menő, tessék megnézni!

Who's playing tonight?! � #metallica #worldwired #metinphilly #whosplayingtonight � @jessicamillerofficial

Metallica (@metallica) által megosztott bejegyzés,


A Metallica nem mellesleg jövő április 5-én Budapesten is fellép, de ezt már úgyis mindenki tudja, ahogy azt is, hogy nagyon csúnyán teltházas lesz az este.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6712505099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum